A fost aprobată finanțarea pentru noi obiective de investiţii în comuna Chinteni

Lucia Suciu, primarul comunei Chinteni, anunță că a fost aprobată finanțarea pentru noi trei obiective de investiţii în comuna Chinteni. Contractele au fost semnate ieri, 6 decembrie, la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, București.

Este vorba despre proiectele:

1. Sistem centralizat de canalizare a apelor uzate menajere, cu staţie de epurare în localităţile Măcicaşu şi Sînmartin, comuna Chinteni, judeţul Cluj.

2. Sistem centralizat de canalizare a apelor uzate menajere în localităţile Deuşu şi Vechea, comuna Chinteni, judeţul Cluj.

3. Centrul Medical Chinteni.

„În generozitatea lui nemărginită, Moş Nicolae a fost darnic cu locuitorii comunei Chinteni, aducându-ne în dar aprobarea finanţării pentru alte trei obiective de investiţii. (…) Mulţumim Moşului şi tuturor celor care ne-au sprijinit în acest sens”, a transmis edilul din Chinteni.

Reamintim că, la începutul lunii noiembrie a acestui an, a fost aprobată finanțarea pentru alte trei proiecte care vizează modernizarea comunei:

  • Construire și refacere poduri, în localitatea Chinteni, Măcicașu și Săliștea Veche – investiție în valoare de aproximativ 5.918.000 de lei,
  • Sistem centralizat de canalizare ape uzate menajere cu stație de epurare, în localitatea Săliștea Veche – investiție în valoare de aproximativ 5.165.000 de lei,
  • Modernizare strada de sub pădure și strada din deal, în comuna Chinteni -investiție în valoare de aproximativ 6.240.000 de lei.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu