Candidații la primăria Chinteni sunt invitați la o dezbatere publică: Dialog față în față, pe proiecte!

Campania electorală 2024 nu este diferită de cea din anii precedenți, o multitudine de informații care nu sunt verificate oficial și de fake news-uri invadând comunitățile online din Chinteni.

Pentru a clarifica toate aspectele legate de proiectele comunei Chinteni, finalizate, în derulare sau de viitor, primarul comunei Chinteni, Lucia Suciu, propune o dezbatere publică, duminică, 2 iunie, la Sala de Ședințe a Consiliului Local Chinteni, unde sunt invitați toți candidații la primăria Chinteni să-și prezinte proiectele și să dezbată față în față orice aspect legat de comuna Chinteni.

„Dragi locuitori ai comunei Chinteni. Mă numesc Lucia Magdalena Suciu și candidez pentru funcția de primar al comunei Chinteni. De ce am ales să îmi depun candidatura pentru un nou mandat? Pentru a reuși împreună să implementăm proiectele de anvergură pentru comuna Chinteni.

Nu sunt adepta înregistrării unui text pe care să-l citesc de pe un prompter pentru dumneavoastră, de aceea vă lansez invitația ca în data de 2 iunie, începând cu orele 18:00, să participați cu toții la o dezbatere publică în sala de ședințe a comunei Chinteni” a declarat Lucia Suciu în clipul prin care invită la dialog și dezbatere candidații la primăria Chinteni.

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda PSD – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21240002

Distribuie articolul

Lasă un comentariu