De unde poți cumpăra domenii web și găzduire pentru site-ul tău?

Domeniul și găzduirea sunt cele două elemente de bază, fără de care un site nu poate fi online. Orice afacere sau hobby care dorește să aibă o prezență în spațiul virtual trebuie să pornească de la asigurarea acestora.

Un domeniu este o componentă esențială pentru un site web și reprezintă adresa online a acestuia pe internet. Majoritatea domeniilor românești au extensia .ro, iar majoritatea celor internaționale folosesc .com. Alte extensii uzuale sunt .eu, .net, .org și .info. Domeniile se plătesc anual, pot fi transferate la altcineva, iar proprietarul poate să fie vizibil sau ascuns.

După achiziția unui domeniu, ai nevoie și de găzduire web pentru site-ul tău. Găzduirea web (sau hosting-ul) reprezintă serviciul de stocare a conținutului și a fișierelor site-ului tău pe un server conectat la internet. Fără aceasta, oamenii nu ar putea să ajungă pe site-ul tău, deci este important să găsești un furnizor de calitate, care oferă viteză mare de acces și conexiune stabilă permanent.

Recomandarea noastră este site-ul Cyber Folks, deținut de ardelenii de la H88 Web Hosting, parte a grupului internațional R22. Site-ul a fost de curând refăcut, pentru a oferi clienților o experiență cât mai bună atunci când doresc să se informeze sau să cumpere servicii online.

Portalul este accesibil, ușor de folosite, clar chiar și pentru începători și răspunde nevoilor vizitatorilor săi, fiind conceput atât pentru persoane fizice care au pagini personale sau bloguri cât și pentru firme care gestionează site-uri de prezentare, magazine virtuale.

Nici dezvoltatorii web nu sunt uitați, putând găsi aici toate soluțiile de care au nevoie, inclusiv servere dedicate și VPS, precum și instrumente complexe de analiză și audit. Cei care doresc pot să devină reselleri de domenii și hosting, pot să-și gestioneze propriile servere colocate sau să promoveze site-ul prin programul de afiliere.

Nu trebuie neglijată nici partea de securitate, Cyber Folks oferind în acest sens certificate SSL, protecția brand-ului, migrare automată a site-ului de la alți provideri, precum și servicii de suport și mentenanță care ajută clienții să depășească orice potențiale probleme.

Alegerea unui furnizor de servicii web de calitate este foarte importantă pentru succesul site-ului tău. Viteza proastă, conexiunea instabilă, lipsa de siguranță a datelor, problemele tehnice nerezolvate la timp, toate acestea pot dăuna grav unui business, iar prețul plătit este mult mai mare decât suma care ar fi costat la început selectarea serviciilor corecte și necesare.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu