Drumul județean DJ 109A Chinteni – Vultureni nu va mai fi reabilitat în acest an

Deși la sfârșitul lunii trecute autoritățile județene informau că drumul județean DJ 109A Chinteni-Vultureni-Recea Cristur-Dealu Jurcii este inclus pe lista drumurilor care vor fi reabilitate în acest an, primarul comunei Chinteni, Lucia Suciu, informează că, de fapt, lucrările de reabilitare nu vor mai avea loc.

Gurile rele spun însă că adevăratul motiv pentru care drumul este abandonat ar fi dorința Executivului de a o bloca politic și administrativ pe Lucia Suciu, aceasta fiind cunoscută pentru tăria de caracter și perseverența în a apăra proiectele comunității.

„Dragi locuitori ai comunei Chinteni,

In spiritul sinceritatii care ma caracterizeaza atunci cand este vorba de Comuna Chinteni si proiectele sale, acum, in prag de sarbatori, imi revine ingrata misiune de a va da, din pacate, o veste nu tocmai buna: reabilitarea drumului judetean DJ 109A Chinteni – Vultureni nu va mai avea loc in acest an.

In ciuda asigurarilor date de reprezentantii Consiliului Judetean Cluj, a documentelor inaintate de acestia in vederea avizarii lor de catre Consiliul Local si a avizului favorabil dat de acesta, din surse neoficiale, am aflat ca aceasta este doar o mare amagire.

Va asigur ca noi ne-am dat tot concursul pentru a sustine acest obiectiv de investitie.
Cu toate acestea, toate eforturile depuse au fost anulate de cei care mai spera ca, in anul 2018, magistrala de apa potabila Cluj-Zalau va traversa drumul judetean DJ 109A, inclusiv Comuna Chinteni”,
a scris edilul pe o rețea de socializare.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu