Guvernul PSD alocă fonduri de aproximativ 28,2 milioane de lei pentru modernizarea comunei Chinteni

Președintele PSD Cluj, Horia Nasra, anunță inverstiții importante ale Guvernului PSD în județul Cluj. Astfel, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, vor fi alocați  670,367,594 de lei pentru obiective de dezvoltare și modernizare a județului.

Și comuna Chinteni se numără printre zonele care se vor bucura de o parte din această sumă. Banii vor fi folosiți pentru realizarea următoarelor obiective:

  • sistem centralizat de canalizare a apelor uzate menajere cu stație de epurare în satele Măcicașu și Sînmărtin: 5,106,965.00 lei,
  • sistem centralizat de canalizare a apelor uzate menajere în satele Deușu și Vechea: 5,067,287.00 lei,
  • sistem centralizat de canalizare ape uzate menajere cu stație de epurare în localitatea Săliștea Veche: 4,752,455.96 lei,
  • reabilitare și modernizare Școală din sat Deușu: 766,360.00 lei,
  • Centrul Medical Chinteni: 1,092,063.00 lei,
  • modernizare strada de sub pădure și strada din deal: 5,996,318.00 lei,
  • construire și refacere poduri în localitatea Chinteni, Măcicașu și Săliștea Veche: 5,445,224.27 lei.

„Este important că sunt finanțate proiecte necesare dezvoltării județului Cluj, de la îmbunătățirea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea rețelelor de canalizare, alimentare cu apă și până la modernizarea unor școli pentru copii noștri. De asemenea și drumurile județene sunt finanțate cu o sumă considerabilă, fonduri necesare având în vedere restanțele și pasivitatea Consiliului Județean Cluj.

În continuare, alături de colegii deputați Cornel Itu,Cristina Burciu și senatorul Vasile Ilea vom sprijini proiectele județene și regionale ale Clujului”, a transmis Nasra prin intermediul unui mesaj postat pe o rețea de socializare.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu