Primăria anunță cetățenii să-și facă branșamentele înainte de asfaltări

Primăria Chinteni informează localnicii de pe străzile ce urmează a fi refăcute că trebuie să se branșeze la utilități înainte de campania de asfaltare:

Având în vedere faptul că, în scurt timp, vom demara lucrările de asfaltare a străzilor Decebal, Liliacului, Lăcrimioarei, Zambilelor, Nufărului, Narciselor, Petuniilor, Crizantemelor, Trandafirului, Arhitect Ion Mincu, Nichita Stănescu, I.L. Caragiale, prin prezenta, vă adresăm insistent rugămintea de a depune toate eforturile necesare, astfel încât să realizaţi branşamentele de apă, gaz, energie electrica, internet, la imobilele pe care le deţineţi pe aceste străzi, dat fiind faptul că, după finalizarea lucrărilor de asfaltare, timp de 5 ani, orice astfel de intervenţie asupra drumului public va fi strict interzisă.
Pentru realizarea branşamentelor, vă rugăm să vă adresaţi reprezentanţilor Primăriei Chinteni, care vă vor sprijini în realizarea acestor demersuri.
De asemenea, vă informăm că o dată cu finalizarea lucrărilor, se va interzice accesul maşinilor de mare tonaj pe străzile mai sus menţionate.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu