Se face deszăpezire la Chinteni, susțin autoritățile locale

Primarul comunei Chinteni, doamna Magdalena Lucia Suciu, a postat mai multe fotografii pentru a demonstra că străzile comunei au fost deszăpezite. Mesajul vine ca reacție la comentariile de pe rețelele de socializare, în care se afirma că nu s-a întâmplat acest lucru, afirmă edilul.

Având în vedere numeroasele reacții apărute azi pe rețelele de socializare, referitoare la deszăpezirea străzilor din localitatea Chinteni, vă informăm că mașinile de deszăpezire au fost prezente în continuu, încă din timpul nopții, pe raza comunei Chinteni, după cum rezultă și din filmările mai jos atașate.
Consider că era imposibil să nu fi observat încă de azi – noapte prezența utilajelor de deszăpezire și străzile curățate. Vă asigur că am verificat acest aspect personal și nu am constatat că ar fi vreo problemă.

Este adevărat că au rămas două străzi pe care utilajul de deszăpezire nu a intervenit, întrucât mașinile parcate pe marginea drumului au blocat accesul acestuia. Cantitatea de zăpadă nu era însă una de natură să creeze probleme.

Vă asigurăm că vom acorda o atenție specială, în următoarea perioadă, acelor persoane care au beneficiat de autorizarea construcțiilor cu parcări în incinta curților și nu se folosesc de acestea, preferând să parcheze autoturismele pe domeniul public.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu