Situația șantierelor din Chinteni

Primarul comunei Chinteni, doamna Magdalena Lucia Suciu, a vizitat ieri obiectivele la care se lucrează pe teritoriul localității. Iată concluziile:

Prima oprire a fost în localitățile Deușu și Vechea.
Am dorit să constatăm care este stadiul lucrărilor la bazinele de apă care vor alimenta localități din județul Cluj și din județul Sălaj, dar și să ne asigurăm că aceste lucrări se desfășoară în cele mai bune condiții.

Următoarea vizită de lucru: Centrul Medical Chinteni.
La acest obiectiv de investiții lucrările se apropie de final.

Am verificat și stadiul lucrărilor de modernizare a străzilor din comuna Chinteni care beneficiază de finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.
‼️ În acest context, anunțăm locuitorii străzii Decebal că azi a fost piconat tot betonul, iar de luni, 18 septembrie 2023 va începe excavarea străzii.
Având în vedere că strada va fi închisă în totalitate circulației publice, vă adresăm pe această cale rugămintea de a depune toate eforturile necesare astfel încât această situație să vă afecteze cât mai puțin. Vă sugerăm să parcați autoturismele în afara străzii și să vă aprovizionați corespunzător astfel încât să nu fiți afectați de imposibilitatea parcarii acestora în incinta curților.

Vă informăm, tot pe această cale, că de luni, 18 septembrie 2023 vor începe lucrările de amenajare a parcului de joacă, dedicat exclusiv celor mici, din Cartierul Tineri Căsătoriți.

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu