Sorin-Valeriu Naș: Fiecare vot contează! Tu ești soluția!

Campania electorală se încheie dar problemele care macină societatea românească și care ne afectează viața de zi cu zi, rămân. Alegerile de pe 6 decembrie sunt cele mai importante alegeri din 1990 încoace și de aceea fiecare vot contează. Sunt importante pentru că în următorii patru ani nu vom mai avea niciun fel de alegeri iar în 2024 vor fi patru rânduri de alegeri într-un singur an: locale, europarlamentare, prezidențiale și parlamentare.

Dacǎ ȋn urma alegerilor din 6 decembrie nu va accede ȋn Parlament niciun partid cu adevărat de dreapta şi nici mǎcar un independent putem sǎ ne luǎm ADIO de la firava noastrǎ democraţie, pentru că, deși majoritatea partidelor parlamentare se declară de dreapta, în realitate, dupǎ mai bine de 30 de ani de la revoluţie, avem ȋn Parlament doar partide de stânga și extremă stânga(PSD doctrină de stânga, USRPlus partid neomarxist, de extremǎ stânga, PRO România declarat de stânga, PNL partid pseudoliberal, declarat de dreapta, ȋn realitate partid cu politici de stânga, chiar antiliberale, PMP şi UDMR partide de stânga, ultimele trei fiind și membre ȋn PPE. Dacă nu va fi în Parlament nici măcar o voce împotriva lor ne vom îndrepta spre totalitarism și s-ar putea să fie sfârșitul democrației pentru care peste 1000 de oameni și-au dat viața la revoluție.

Este esențial să mergem la vot pe 6 decembrie. Celor care se gândesc să stea acasă pentru așa-zisa siguranță, sau de frică ori pentru că nu au cu cine vota, am următorul mesaj: Stați acasă și lăsați-i pe alții să vă decidă soarta. Stați acasă și poate veți fi sănătoși o perioadă de timp, veți supraviețui, dar mai devreme sau mai târziu, când drepturile și libertățile vă vor fi restrânse, veți dori să vă întoarceți în timp și să aveți șansa să vă decideți singuri soarta, dar nu va fi posibil. Stați acasă, dar gândiţi-vă că într-o bună zi libertatea s-ar putea să dispară peste noapte. Acea libertate pentru care și-au dat viața înaintașii noștri și eroii revoluției și pe care ar trebui s-o prețuim ca pe propria noastră viață. Și poate copiii voștri vă vor întreba atunci ce-ați făcut ca să păstrați această libertate? Eu voi avea ce să le răspund. Dar voi?

Partidele mari vǎ ȋndeamnǎ sǎ staţi acasǎ ȋn ziua alegerilor pentru „siguranţa voastrǎ”. Dacă iese cum vor ei, nu vom mai avea niciun cuvânt de spus în ce priveşte viaţa social-economicǎ, nicio modalitate de a o influența și nicio posibilitate de a o schimba.

Vor să controleze fiecare aspect al vieții noastre, să controleze ce și cum gândim, să ne îngrădească libertatea religioasă, să ne distrugă valorile, familia, idealurile, speranța. Vor să trăim în frică și deznădejde, să promoveze ura și dezbinarea între diferitele categorii sociale, între copii și părinți. Vor să ne țină închiși în case, departe de copiii noștri, de părinți, de bunici, așteptând ajutorul guvernului pentru a ne putea cumpăra pe cartelă pâinea și cele câteva alimente de bază.

Avem ȋnsǎ o şansǎ ca toate acestea sǎ nu se-ntâmple și SOLUȚIA EȘTI TU !

VOTUL TĂU este cel mai important! TU EȘTI CHEIA SCHIMBĂRII !

Putem rǎsturna aceste planuri doar dacǎ mergem ȋn numǎr cât mai mare la vot pe 6 decembrie şi dacǎ dǎm un vot de protest ȋmpotriva actualelor partide parlamentare. Votaţi cu oricine altcineva, votaţi un independent sau dacǎ nici independentul nu vǎ place, anulaţi-vǎ singuri votul punând ştampila pe mai mulţi candidaţi.

Dacǎ nu acţionǎm acum, dacǎ stǎm acasǎ şi aşteptǎm ca problemele sǎ se rezolve de la sine, ne semnǎm singuri condamnarea. Pentru că ei vor sǎ nu existe nicio voce ȋmpotrivǎ. Vor să nu existe alte iniţiative legislative decât cele stabilite de ei. Vor sǎ nu existe alte opinii decât ale lor.

Mergi la vot pe 6 decembrie și alege OMUL, nu partidul !

Acum poţi ALEGE ALTFEL! Poţi alege UN INDEPENDENT!

VOTEAZĂ SORIN-VALERIU NAŞ – Candidat independent pentru Camera Deputaţilor

Material electoral realizat de Napobit SRL, la comanda candidatului Naș Sorin Valeriu, cod mandatar financiar: 14200062

Distribuie articolul

Lasă un comentariu