În vacanță la munte – Pensiunea Doru din Beliș

Ah, munții… monumente misterioase ale naturii care ne atrag mereu prin pitorescul peisajelor cu care ne încântă ochii, prin liniștea și pacea cu care ne alină mintea îngrijorată de preocupările cotidiene, prin odihna ce o aștern asupra trupului obosit de agitația, graba și munca din viața de zi cu zi, prin momentele în care, înconjurați de măreția lor, ne oprim pentru a medita la lucrurile cu adevărat importante.

Medicii și psihologii recomandă „deconectări” periodice de la tumultul zilnic, pentru a ne odihni și a ne reîncărca cu puterea și energia de care avem atât de multă nevoie pentru a merge mai departe, de a ne bucura de experiențe pozitive departe de stressul de la job și de îndatoririle cotidiene.

Și știm cu toții ce rol important joacă locul în care alegem să mergem pentru a putea avea parte cu adevărat de relaxarea și deconectarea atât de mult dorite. Noi am făcut o alegere minunată când am optat pentru Pensiunea Doru din Beliș ca să mergem în vacanță la munte, am găsit acolo tot de ce am avut nevoie pentru o escapadă reușită – de aceea dorim să o recomandăm.

Comuna Beliș din județul Cluj, adăpostită de munții maiestuoși ce formează Parcul Natural Apuseni, este o destinație extraordinară pentru o vacanță la munte așa cum se cuvine.

Pensiunea Doru se află în cătunul Bălcești, cu un pitoresc rupt parcă din alte vremuri ce întâmpină oaspeții cu liniștea și bucuria vieții simple. Construită în stil tradițional și dotată cu facilități moderne, unitatea de cazare își așteaptă oaspeții cu 5 camere duble și patru camere triple, toate cu băi proprii și toate dotările necesare pentru a asigura confortul.

La restaurantul pensiunii bucatele sunt pregătite cu grijă din cele mai bune ingrediente și pot satisface toate gusturile turiștilor cu un meniu divers și foarte bine ancorat în specificul zonei.

Pentru a oferi odihnă și desfătare completă, Pensiunea Doru își invită oaspeții la Centrul Spa cu piscină de înot, mini-piscină cu hidromasaj, aeromasaj, cromoterapie și aromaterapie, saună uscată, sală de fitness și sală de relaxare.

De asemenea, cei cazați aici pot opta și pentru o serie de activități în împrejurimi, cum ar fi plimbările cu căruța sau cu sania trasă de cai, plimbări cu barca pe lac și pescuit, plimbări cu bicicleta, cules de fructe de pădure și ciuperci.

Pentru detalii și rezervări,  contactați-i cu încredere pe proprietarii pensiunii:

Adresă: Sat Bălceşti nr. 40, Comuna Belis, jud. Cluj
Telefon: 0766 298 670
E-mail: office@pensiunea-doru.ro
Web: http://pensiunea-doru.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/pensiuneadorubelis/

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu