Primărița din Chinteni, impresionată de flota noii firme de salubritate

Magdalena Lucia Suciu a participat la schimbarea operatorului de salubritate pentru județul Cluj, noua firmă câștigătoare fiind Supercom, originară din București. Primarul Chinteniului a avut un rar mesaj de laudă la adresa unei companii private, datorat numărului mare de utilaje noi achiziționate de aceasta. Totuși, edilul comunei a lansat și un avertisment voalat, menționând că speră ca și peste un an să poată fi la fel de optimistă.

Am participat azi, într-un cadru festiv, la prezentarea, de către SC SUPERCOM SA, a flotei pentru colectarea deșeurilor din județul Cluj – Lot 1.
Conștientizăm că orice început este mai dificil, mai ales că vorbim acum despre întregul județ, că arie de desfășurare a serviciului de salubritate.
După cum v-am mai informat, Comuna Chinteni face parte din Lotul 1.
Vă mărturisesc că am fost absolut impresionată de flota prezentată.
Este vorba de 294 de autovehicule care vor opera în zona aferentă Lotului 1. Toate acestea au, în acest moment, 0 km la bord, fiind înmatriculate în județul Cluj, ceea ce înseamnă mult pentru mine, întrucât toate impozitele și taxele locale pentru mijloacele de transport rămân în județul nostru.
În această flotă, am regăsit:
– mașini pentru spălarea și întreținerea tomberoanelor;
– microbuze pentru transportul angajaților;
– utilaje speciale pentru încărcarea în tiruri a deșeurilor selective;
– mașini pentru acordarea asistenței tehnice;
– mașini de capacitate redusă pentru colectarea deșeurilor în localitățile mai mici;
În ceea ce privește sistemul de cântărire a deșeurilor, precizez că am constatat, tot cu această ocazie, că fiecare autoutilitară este dotată cu cântar electronic.
Nu îmi rămâne așadar decât să spun: FELICITĂRI!
Îmi doresc ca și după un an de la începerea activității, să vă pot felicita cu același entuziasm că și astăzi.
Așa cum am mai afirmat, orice început este greu, dar sunt convinsă că, printr-un efort comun, toate problemele sau dificultățile care vor apărea, se vor rezolva.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu