Tânăr din Chinteni reținut pentru furt. Acesta își păcălea victimele folosind metoda „Ziarul”

Polițiștii din Alba Iulia i-au reținut, astăzi, pentru 24 de ore, pe un tânăr din Chinteni și pe complicele său din Cluj-Napoca. Cei doi sunt bănuiți că au furat mai multe telefoane mobile din localuri publice din municipiul Alba Iulia, utilizând metoda „Ziarul”, informează Agerpres.

Mai exact, în perioada 25 noiembrie — 18 martie 2017, în timp ce se afla în localuri publice din Alba, tânărul din Chinteni a oferit clienților localurilor, spre vânzare, diverse ziare și, profitând de neatenția acestora, a sustras 5 telefoane mobile, cu valori cuprinse între 700 și 2.800 de lei. În demersurile sale, acesta a fost ajutat de tânărul din Cluj-Napoca.

Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii de investigații criminale au făcut o percheziție în locuința tânărului din Chinteni, unde au găsit unul dintre telefoanele furate și mai multe contracte cu case de amanet din Cluj Napoca. Oamenii legii au verificat și casele de amanet, reușind să recupereze alte două telefoane mobile.

Cei doi tineri sunt acum cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și furt calificat, respectiv complicitate la furt.

 

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu