Primar Chinteni: „Sper ca Guvernul României să se mobilizeze și să găsească o modalitate de a despăgubi aceste familii!”

15 imobile de pe raza localității Chinteni au fost grav avariate în urma furtunii care a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 20 septembrie. Printre acestea, se numără și mai multe anexe gospodărești.

„Așteptăm să vină comisia de la nivelul județului, împreună cu cei de la ISU Cluj, pentru evaluare, așa cum prevede legislația. Este o situație pe care nu ne-am dorit-o și nu cred că și-o poate dori cineva”, ne-a declarat primarul Lucia Suciu.

Din fericire, nu există persoane rănite. Pe lângă locuințele afectate, a mai fost avariat un autoturism peste care a căzut o bucată dintr-un acoperiș.

În ceea ce privește măsurile care trebuie luate în acestă situație, autoritățile locale susțin că vor cere sprijinul autorităților județene competente, sperând, totodată, că vor obține ajutor și din partea Guvernului.

„În momentul de față, fiecare încearcă individual să își rezolve problema. Noi vom înainta spre Prefectura Județului Cluj documentele necesare în vederea obținerii despăgubirilor. Sper ca Guvernul României să se mobilizeze și să găsească o modalitate de a despăgubi aceste familii care au fost afectate de furtună”, ne-a mai spus edilul din Chinteni.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu